• Binnen 1-2 dagen verzonden
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-

Levertijden

De bestellingen zullen binnen 1 - 2 dagen verzonden worden. Heb je spoed met je bestelling? Laat het even weten via een bericht, via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@jewellerybar.nl. Dan kijken wij waar wij kunnen helpen. 

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden.

Retourneren

Het kan altijd zo zijn, dat een product niet zo is al je had gehoopt. In dit geval mag je altijd het product retour sturen. Binnen de retourtermijn van 14 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Stuur eerst een bericht met de retourmelding via het contactformulier of een e-mail naar info@jewellerybar.nl. Je zult zo snel mogelijk bericht krijgen met daarin de juiste retour gegevens. Gedragen en versleten sieraden kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen items of producten die elders zijn meegenomen voor reparaties, gravures of wijzigingen van welke aard dan ook. We bieden geen retouren of terugbetalingen op gebruikte artikelen.

Make-up kan om hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Terugbetaling ontvang je binnen 14 dagen na ontvangst van retour, excl. de verzendkosten.

Natuursteen

Veel van mijn kralen en stenen zijn van natuursteen, (half)edelsteen. Dit betekend dat de kleuren iets kunnen afwijken van de voorbeelden op de foto's. Ook per steen kan dit iets wat verschillen in de kleurbewegingen van de steen. Natuurlijk heb ik alle stenen zo goed mogelijk samen gematcht, om dit als één oorbel paar aan te bieden.

De producten

Alle oorbellen en sieraden zijn gemaakt van stainless steel, m.u.v. de bedels en kralen. Stainless steel heeft veel voordelen:

-     100% Allergievrij / Hypoallergeen
-     Verkleurt niet
-     Geeft niet af op de huid
-     Roest niet
-     Sterker dan goud of zilver
-     Duurzaam

 

Om zo lang mogelijk van je sieraden te kunnen genieten raden wij het volgende aan:

-     er niet mee zwemmen en douchen 

-     pas op met het gebruik van parfum, crèmes etc.

De reden hiervan is dat in bijna alle zwembaden chloor zit en dit kan op termijn roest veroorzaken. Mocht je bodylotion gebruiken is het verstandig om dit eerst 30 minuten te laten inwerken voordat je je stainless steel sieraad draagt.

Houd er rekening mee dat gebruik van chemische producten zoals parfum etc. gevolgen kunnen hebben voor de ph-waarde  van je huid. Je sieraad kan dan op den duur verkleuren, maar dit is per persoon verschillend.

LET OP: de bedels zijn gemaakt met staaldraad. Dat betekend, wanneer je de lus van de bedels plat knijpt, dan blijft deze vorm/vouw erin zitten.

 

Wij staan altijd voor jou klaar!