• Binnen 1-2 dagen verzonden
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-

VOORDELEN VAN STAINLESS STEEL SIERADEN

STAINLESS STEEL SIERADEN VAN JEWELLERY BAR

Jewellery Bar heeft een ruim assortiment, waarbij wij jou graag de mooiste trend sieraden bieden, tegen een leuke prijs én van top kwaliteit. Bijna alle sieraden worden in ons eigen atelier gemaakt. Zo weten wij precies van welke materialen de sieraden gemaakt zijn en dat de edelstenen en zoetwaterparels uit een eerlijke omgeving komen. 

Om de kwaliteit hoog te houden, zijn onze sieraden gemaakt van stainless steel. Stainless steel, ook wel RVS, roestvrij staal of roestvast staal genoemd, kent heel veel voordelen. Een heel groot voordeel van stainless steel is dat het hypoallergeen is. Wat betekent dat vrijwel iedereen deze sieraden zonder problemen kan dragen, zelfs mensen met een nikkelallergie. Heb je snel last van allergieën? Dan zal stainless steel een goed oplossing voor jou zijn!  Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en zullen ze niet verkleuren door het water. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee!

 

ZILVEREN STAINLESS STEEL SIERADEN

Voor mij het grootste voordeel:  Stainless steel sieraden behouden altijd hun zilveren kleur, ze kunnen namelijk niet verkleuren! Je kunt jouw zilveren stainless steel sieraden dus gewoon dragen tijdens het zwemmen, sporten of douchen, zonder dat de sieraden hun zilveren kleur verliezen! Dat is toch fan-tas-tisch of niet? Dat je je zilveren sieraden kunt dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze verkleuren! AWESOME!

 

GOUDEN STAINLESS STEEL SIERADEN

De gouden kleur in stainless steelzijn gemaakt van stainless steel met een gouden plating. Stainless steel is dé perfecte ondergrond om gouden sieraden te maken en te houden. Op deze manier zijn de sieraden zowel betaalbaar als duurzaam en ook nog eens allergievrij zijn!  Stainless Steel zorgt ervoor dat de gouden plating heel erg goed hecht en dat de gouden kleur erg lang mooi blijft.  Jewellery Bar maakt gebruik van de beste plating, waardoor de kleur van jouw gouden sieraden praktisch niet verkleurt. Ook weer super fijn dus!

Wel geven wij het advies om alsnog altijd om uit te kijken met het gebruik van chemicaliën. Zoals parfum, crèmes, haarlak en dergelijke. Op termijn zouden de gouden sieraden iets doffer kunnen worden, als ze in contact komen met deze producten. Als je hier rekening mee houdt, dan zal jouw gouden sieraad erg lang op z’n aller mooist blijven en heb jij er lang plezier van!